3423 zenekar 12355 letölthető zene

Hozzászólások » Kommentek » Cikk hozzászólások » Kíváncsi vagy kik a legjobb énekesek? Hát tessék! kommentek

Témakörök
Hirdetés
Vissza a cikkhezKíváncsi vagy kik a legjobb énekesek? Hát tessék! kommentek
karl boro 2009. jan.. 10.  05:36 8
ja és én nem fikáznám oly nagyon a Peter Gabrielt mert ha valaki letetett valamit az asztalra az ő: [link] vagy [link] de [link] vagy [link] és hát [link]
   
karl boro 2009. jan.. 10.  05:24 7
már bocs de nem a Wish You Were Here' a világ legjobb lemeze...ha már itt tartunk a King krimson "Discipline" vagy Peter Hammil "Qut Qf Water"-je is jobb, de még mondhatnám a Roger Waters "Radio K.A.O.S." című lemezét amit anno nagyon lenyomott a szakma de az idő mellette van de irdatlanúl...
   
burlesque 2009. jan.. 9.  23:48 6
Hát igen, Gilmour valóban a világ egyik legjobb gitárosa (a 'Wish You Were Here' pedig a világ legjobb lemeze, és kész :D), bár én biztos vagyok benne, hogy más hangszeren is ugyanilyen zseniálisan teljesítene - pl. az 'On An Island' lemezen játszott szaxofonszólói is egészen jók. Ennek ellenére én nem írnám le Petruccit sem, noha a Dream Theater nem a kedvencem, és állítom, hogy van egy csomó gitáros, aki az elképesztő technikai bravúrok mellett és ellenére is képes órákig/napokig lekötni, szórakoztatni (Steve Vai, John McLaughlin, Allan Holdsworth stb.). Szóval azért Petrucci is kiváló, csak épp más zenei közegben.
   
Guilthee 2009. jan.. 9.  20:16 5
Jaja Burlesque!
Ezt nagyon jól látod, és épp a "legjobb gitáros" példán keresztül vezethető le ez a dolog. Miért is? A világ legizgalmasabb zenekara (persze szerintem) gitárosa David Gilmour is szerepel a világ legjobb gitárosai listán, holott sosem teker, sosem mutat nagy technikai bravúrokat, mint pl Petrucci, akinek a játékát már nem tudom élvezni.
A következtetés az, amit mondasz: a tömegekre gyakorolt hatás a mérvadó ilyenkor. VISZONT! David Gilmour (és az egész PF) - SZERINTEM - legjobb korszaka a 67 - 77 közötti időszak. A Wall-tól kezdve nekem már annyira nem jön be, holott a tömegekre éppen ez a korszak (és persze a Dark Side) gyakorolta a legnagyobb hatást. Magyarul három kategóriát kell elkülönítenünk:
- technika
- popularitás
- egyediség
És sajnos nem az utolsó a mérvadó, hanem az első kettő.
Előzmény:   burlesque    2009. jan.. 7.  22:28  
burlesque 2009. jan.. 7.  22:28 4
Az ilyen listákra általában a legnagyobb hatású, nem pedig a legjobb énekesek kerülnek fel (persze - mint mindig - van egy-két kivétel) - elég csak a "A Világ Legjobb 100 Gitárosa"-féle listákra gondolni, amelyeken a feltüntetett gitárosok 90%-a jobb dalszerző, mint gitáros (persze talán éppen emiatt jobb zenész is egyben, de ez ugyancsak szubjektív).
   
fenderblues 2009. jan.. 7.  21:13 3
Ez nagyon igaz! Mindenkinek lenne egy két jelöltje akit levenne és akit feltenne a listára
Előzmény:   Guilthee    2009. jan.. 7.  07:54  
karl boro 2009. jan.. 7.  15:20 2
de ha jól veszem ki ez a lista egy szavazás után lett ilyen...
   
Guilthee 2009. jan.. 7.  07:54 1
Hát ez ugyan totál szubjektív, de a Hetfield a Peter Gabriel vagy az Ozzy (aki szerintem nagyon szar énekes) helyett szívesen láttam volna a listán David Byron-t és Ken Hensley-t az Uriah Heep-ből, vagy Gilmourt vagy Wright-ot a Pink Floyd-ból.
Totál baromság ilyen listákat csinálni. Úgyis mindenkinek megvan a sajátja...:-D

TéGé
   

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky