3404 zenekar 12486 letölthető zene

Kids Of Cracatau

20091009
Bemutatkozás
Erdei 'Atman' Attila Zsolt és Miló 'Madafaka' Béla 1993-ban egy földrajz órán (melynek témája a Krakatoa vulkán volt, ami angolul is Kraktoa, csak ők ezt akkor nem tudták, így lett a név Kids Of Cracatau) úgy döntött, hogy egy Casio SA-20-as szintetizátoros, akusztikus gitáros formációt hoz létre, melyhez később Nánai 'Damage' Csaba is csatlakozott lábasfedőn. Atman idővel a gitárját egy normál elektromosra cserélte, a basszusgitár poszton pedig megjelent Merczel 'Toma' Tamás, az énekes pedig Tóvizi 'Tó' András lett. 'Damage' nem volt koncertképes. Ez mind ugyanabban az évben történt, összesen egy koncert volt.

1994-ben Tó helyére Madafaka lépett és a szinti is jobb létre szenderült, viszont a doboknál üdvözölhettük Herkner 'Harkonnen' Gyulát, aki most Speedster néven nyomul az Atavism nevű metálbandában.

1995 egy igen különleges év volt, mivel ekkor konkrétan két énekese volt a zenekarnak, hiszen Toma is mikrofont ragadott, a basszusgitárosi posztot pedig Eged 'Marci' Márton töltötte be, aki jelenleg a Tropical Transformot gazdagítja.

1996-ra helyreállt a rend és Toma lett újra a basszusgitáros és 2000-ig a Toma, Atman, Harkonnen, Madafaka négyes mit sem változott. Évente egy max két koncertet képzelj el.

Aztán 2000-ben feloszlottunk.

A zenekar 2002-ben újjáalakult, ekkor Atman lett a dobos, Toma a gitáros, Madafaka az énekes, basszusgitáros. Így próbáltunk lenyomatot hagyni magunk után a magyar punk szcénában inkább kevesebb sikerrel, így

2004-ben újfent feloszlottunk, hogy 2006-ban újjáalakulhassunk.

2006-ban a dobosi posztra Sziszik 'Dani' Dániel került, a basszusgitáros újfent Toma lett, a gitárosi posztra pedig Atman mellé Kassai 'Aghee' Ágnes került, kinek tagsága nem tartott ki Halász 'Süni' Judit csatlakozásáig, aki a zenekar szaxofonosa.

2007-ben Danit Méder 'Jason' Ferenc váltotta, valamint csatlakozott hozzánk Farkas 'Pipi' Violetta trombitás. Madafaka az énekesi poszt mellé leporolta régi szintetizátorát (ami ugyan hazugság, mivel azt 500 forintért anno eladta, szóval most egy új használtat kellett vennie), hogy neki is legyen valami a kezében. A második gitárosi poszton kedv szerint váltogatta egymást Lohn 'Darge' Dániel, illetve Balikó 'Szani' Tamás.

2008-ban Atman helyébe Éles W. 'Robi' Róbert lépett, Tomát pedig Bánki 'Peti (aki amúgy a Pipi becenévre is hallgat, csak hülyén venné ki magát, ha két ugyanolyan név is lenne egy zenekarban) váltotta.

2009-ben csatlakozott hozzánk Markó 'Gábor' Gábor szintén gitáron.

A KOC egy szocio-alter-punk zenekar, mely a kisebb klubok mellett eljutott a Skalandra és a Sziget Fesztiválra. Mindkettő nagy érdem és elismerés ésatöbbiésatöbbi.  
Albumok és Videók
Hírek

2010. február 12. 10:15

!!!ÚJRA!!! Kids Of Cracatau vs. Volga Rakéta !!!ÚJRA!!!

A nagy sikerre való tekintettel (és mert már amúgyis le volt fixálva) március 2-án apróbb változtatásokkal és kiegészítésekkel megismételjük mindazt, amit február 2-án tettünk. A helyszín továbbra is a Delírium Pub lesz (Budapest, VII. Kertész u. 33.), a kezdési időpont szigorúan este 8, a... Tovább

Utoljára frissítve: 2010-05-02Koncertidőpontok
Nincs meghirdetett koncert
 
Hallgasd a zenénket!
Zenekar profil
Típus: zenekari oldal
Műfaj: ALTER
Stílus: szocio-alter-punk
Alapítva: 1993
Rajongók: 0 fő
Megtekintve: 5504
Város: Budapest
Szavazat: 0
Web:
Tagok: Gábor » gitár
Jason » dobok
Madafaka » ének, szintetizátor
Peti » basszusgitár
Pipi » trombita
Robi » gitár
Süni » tenor-szaxofon
A zenekar szerkesztői: Madafaka
Rajongók
Hozzászólások
Madafaka 2008. nov. 13.  18:50 3
kedves szarpank! nem kertelek. ha módodban áll, javaslom gyere el szombaton a vörös yukba és tekints meg minket! talán még meglepetés is érhet. máskülönben rejtély, hogy a deszkásokat honnan a...
Előzmény:   szarpank    2008. nov. 13.  18:36  
szarpank 2008. nov. 13.  18:36 2
hát kézcsók kedves zenekar! nagyon örülök, hogy lehet még hallani a bandáról, még pánk koromban ismerkedtem meg vele no nem kertelek meghallgattam az albumot vagy demót. Elveszett a dög a zenéből,...
   
Rock Night 2008. máj. 22.  09:46 1
Nemzetközi „GALAXIS Útikalauz Stopposoknak” nap (Törülköző nap) Május 25.-én Henry J. Bean's 18:00-22:00-ig! Fellépők: Kids Of Cracatau, Fekete Péter, Madagaszkár Messze van, Nemkéne -Belépő:...
   
magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky