3423 zenekar 12355 letölthető zene
Teurgia 2008
Bemutatkozás
A zenekar 2003. január 15-én alakult Nagykanizsán, ekkor a felállás:

Czirják Csaba - ének
Molnár János - basszusgitár
Mosdósi Szilárd - gitár
Pintér Zoltán - dobok

Nem sokkal később rögzítettünk házi körülmények között egy demot (Hanyatlás címmel), amit minőségéből kifolyólag nem nagyon terjesztettünk, kb 20db készült belőle. 2003 júniusában volt a Teurgia első fellépése, majd júliusban nyertünk a Rockmaraton tehetségkutatóján egy 2004-es nagyszínpados fellépési lehetőséget. 2003 őszén megéltük első stúdióélményünket, felvettük a Mors Tua Ero anyagot, melyen 4 számot rögzítettünk. Szerzői kiadásban adtunk ki. Ebből körülbelül 100 db-ot készítettünk, ami mind el is fogyott.

2004 folyamán egy pécsi koncertszervezőnek köszönhetően, játszhattunk az angol Benediction vendégeként Kaposváron, és később az olasz Vexed-del is. A Mors Tua Ero anyag kapcsán szerepeltünk a Tilos rádió Gorezone című műsorában 2004 novemberében, ahol egy 2 órás interjú lehetőséget kaptunk. Egyre többet koncerteztünk, és szerencsére egyre jobb kritikákat kaptunk. Aztán rájöttünk, hogy 2 gitárossal sokkal kidolgozottabb lenne a zenénk, ezért nekiálltunk az új tag keresésének. 2004 decemberében belépett hozzánk Major Mihály, de sajnos vele egy pár hónap után elválltak útjaink. A zenekar ezután egy kisebb mélyponton volt. Neki szerettünk volna állni az új anyagnak, de mindig volt valami, ami megakadályozott minket. Így aztán húztuk-halasztottuk a dolgot.

Meghívást kaptunk az olaszországi Morarock 2005 fesztiválra, aminek az eredménye egy tehetségkutatós különdíj lett. Miután hazaérkeztünk, nem sokkal később belépett hozzánk Somogyi Ádám, aki nagyon hamar beilleszkedett a zenekarba. 2005 augusztusától elkezdtük átírni a számainkat 2 gitárra.

2006 májusra eljutottunk arra a szintre, hogy végre rögzíteni tudtuk a régóta halasztott anyagot, A Vég Útján-t. 2006. augusztus 9.-én készült el szerzői kiadásban az új demo, melyen 6 szám hallható, most először 2 szám angol nyelven is.

2007 februárjában teltház előtt játszottunk a III. Stygian Shadows Fesztiválon, majd rengeteg szervezői hibából adodóan elég szerncsétlenül elmaradt sok koncertünk. Nyáron úgy döntöttünk, hogy nekiállunk az első telejs terjedelmű album felvételeinek. Júliusban a munka megkezdése előtt azonban Czirják Csaba kilépett a zenekarból. Ezután Soma vette át a mikrofont az énekesi poszton. Később Szilárd is beállt a mikrofon mögé, mint vokál. Az új album remélhetőleg tavasszal elkészül. A tervek szerint ezt az anyagot már kiadó fogja kiadni.

Jelenlegi felállás:

Molnár János - basszusgitár
Mosdósi Szilárd - vokál, gitár
Pintér Zoltán - dobok
Somogyi Ádám - ének, gitár  
Albumok
Hírek

2008. március 7. 17:38

Nagylemez -> ápr.14.

Pagan Black Metal... Ősi dicsőség... Viking spiritualitás... Igaz hittel! 2008. április 14.én jelenik meg a Teurgia első nagylemeze "With True Faith" címmel a Hungaryan Records gondozásában. Az album 10 számot, plusz egy bónusz dalt, egy Burzum feldolgozást fog tartalmazni. A lemez kapható lesz... Tovább

Utoljára frissítve: 2008-12-31Koncertidőpontok
Nincs meghirdetett koncert
Zenekar profil
Típus: zenekari oldal
Műfaj: TÖBBI
Stílus: Pagan Black Metal
Alapítva: 2003
Rajongók: 3 fő
Megtekintve: 7489
Város: Nagykanizsa
Szavazat: 0
Web:
Tagok: Molnár János » basszusgitár
Mosdósi Szilárd » gitár
Pintér Zoltán » dob
Somogyi Ádám » gitár, ének
A zenekar szerkesztői: teurgia
Rajongók
virus666
magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky