3423 zenekar 12355 letölthető zene
képek
Bemutatkozás
A HiJack! 2009 júniusában látott munkához, Zsigmondnak már régi nagy álma volt, hogy dalai nagyzenekaros köntösbe öltözve penderüljenek ki a szinpadra, úgyhogy megpróbált egy ütőképes zenekart összerakni.Elkezdődött nyáron a próbafolyamat, közben a saját zenekaraival mindenki járta az országot(Tamás:SohoMusicBand,Zsigmond: Válságstáb akusztik duó,Máté:The Scorps.Gyuri pihent).
Időnk nagy részét a Nagyvárad téri próbateremben töltöttük és igen hamar megszülettek az első közös gyerekek(nézz rám,mit várhatok még).A dalok nagy része akusztikus alapon nyugszik,rockos, poppos, modern, szövegcentrikus, ötvözve a 70 es évek Rock&Rolljával.
„A határidő inspiratív hatása”
Nagyban motiválta a zenekart, hogy szeptemberben már leköttetett az első buli az Old Man’s pubban, ami annyit jelentett, hogy onnantól az ívászat és jammelés melett már a munkára fektettük a hangsúlyt, onnantól komoly tétje volt a dolognak. Abban az éveben még 10-15 koncertünk volt, a legnagyobb örömünkre nagy sikerrel és néhány helyen Hál’Isten sok sok ember előtt.
„A nagy lehetőség”
Az a megtiszteltetés ért minket, hogy a Miami Póker Club megszponzorálta első lemezünk felvételeit és neki is álltunk a munkának 2009 decemberében az Origó Studióban.(Akit érdekel a lemez(egyenlőre)csak nálunk vásárolható meg).
„Kezdjük Újra”
Idén ősszel egy több zenekaros nagyszabású lemezbemutató koncert lesz, majd országos turnéra indulunk, és reményeink szerint a rádiós és televíziós frekvenciákat is meghódítva, mínél nagyobb nyilvánosságot kap a banda.
„A kulisszák mögül”
A nyarat most munkával töltjük, Tamás barátunk egyéb elfoglaltságai miatt kiszáll a zenekarból, úgyhogy az őszt már az új gitárossal KEZDJÜK ÚJRA.Első számú feledatunk most, hogy ugyanilyen, vagy még jobb legyen a HiJack!folyt köv...
Üdv:HIJACK!
 
Hírek

2010. május 25. 20:47

hejjjjj

Nagy dolog történt a zenekar éltében...Megvan az első videónk ami elérte az 1000-fős hallgatottságot.Kis lépés a zenénknek, nagy lépés a zenekarunknak.A lemez készen van, napokon belül elkezdik gyártani, úgyhogy a Te lemezlejátszódba is ott lehet pár héten belül.Összel lesz a "hivatalos"... Tovább

Utoljára frissítve: 2010-12-31Koncertidőpontok
Nincs meghirdetett koncert
 
Hallgasd a zenénket!
Zenekar profil
Típus: zenekari oldal
Műfaj: POP
Stílus: poP,rocK
Alapítva: 2009
Rajongók: 2 fő
Megtekintve: 3117
Város: Budapest
Szavazat: 0
Web:
Tagok: Bánhegyi Tamás » Gitár
Lukács györgy » Basszusgitár
Mészáros Máté » Dob
Szabó Gergely » Gitár vokál
Szivós Zsigmond » Gitár, Ének
A zenekar szerkesztői: Szivós Zsigmond
Rajongók
magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky