3423 bands 12355 MP3 a descargar
Poster
Introducción
A budapesti fiúk a korosztályukban egyedülálló módon kizárólag saját szerzeményű pop-rock dalokkal és dalszövegekkel törnek be a hazai zenei piacra. Ennek köszönhetően a készülő albumuk, melyen mindhárman énekelnek, teljesen egyedi hangvételű lesz. Saját bevallásuk szerint a szellemi táplálékot a 60-as, 70-es és a 80-as évek könnyűzenéje adta számukra, legnagyobb példaképeik között van a Beatles, a Queen a Bon Jovi, vagy a Guns N Roses.

Az InterYou a pozitív életérzésről szól: „Mi nem félünk kimutatni az érzelmeinket, dalaink többsége lírikus hangvételű, bár vannak keményebb darabok is. Ezt a pozitív és közvetlen életérzést szeretnénk átadni másoknak is a zenénkkel. A 90-es évek a cipőnézegetős grunge zenék időszaka volt, most mi jövünk, teli életerővel... foglalja össze Ádi a csapat szellemiségét.

Első daluk, amelyhez klip is készült, az Érted éltem egy gyönyörű lírikus hangvételű track. A számot Cris írta egy képzeletbeli lányhoz. „Nem egy konkrét személynek szól. Akkoriban pont egyedül voltam, és elképzeltem egy olyan lányt, akinek az egész életemet odaadnám. A sors úgy hozta, hogy mire elkészült a dal, megismertem a jelenlegi bartánőmet. Azt hiszem ő az a lány, akit elképzeltem akkor... - meséli Cris.

Ati és Cris már a középiskolában barátok voltak, ha összejöttek mindig zenélgettek együtt, de akkoriban még külön utakon jártak. Atinak volt egy saját hard-rock bandája, amellyel a 2008-as Emergenza tehetségkutató versenyen egy különdíjat is hazavihetett. Az InterYou megalakulása előtt Crisnek is volt már több zenekara, köztük 3 évig egy punk-rock csapatnak volt a frontembere. 12 éves kóra óta ír dalokat, melyeket otthoni stúdiójában rögzít, és több hangszeren játszik (gitár, zongora, dob, szájharmónika). A zene iránti elhivatottságát egyébiránt a családból hozta: apukája Bakó T. Gábor, aki több, a 80-as években népszerű együttesnek volt az énekese.

Csipa először Crisre figyelt fel. Nem ismerték egymást, de közvetítőkön keresztül eljutott egy felvétel a Hooligans énekeséhez, aki rögtön elhívta egy próbára a fiatal srácot. „Egyértelművé vált számomra, hogy Crisnek egy saját banda kell, nem az a session- zenész fajta. Kiemelkedő tehetség!. fűzi hozzá Csipa.

„Csipa bátorítása akkora lendületet adott nekem, hogy azonnal elkezdtem agyalni egy új bandán. Egyértelmű volt a választást: Ati, aki nem csak jó barátom, de tehetséges és jóhangú srác, akivel mellesleg állandóan együtt improvizálgattunk a saját szórakoztatásunkra.
Így 2008 novemberben megalakult az InterYou zenekar, kezdetben Cris-szel és Atival. A fiúkban óriási volt a lelkesedés és az alkotásvágy. Mindössze három hónap alatt összeállítottak egy olyan demót, amivel elindulhattak.

Ekkor ismerték meg Ádit egy közös baráton keresztül. Ő akkoriban még két másik híres zenekarban zenélt (Csordás Tibi és a Fight Club, Inti és a Pura Vida), melyek teljesen lekötötték az idejét. Ádi egyébként pici kora óta zenél, elkötelezettségének szintén családi gyökerei vannak, hiszen édesapja, Dandó Péter, neves dzsessz-basszusgitáros volt. „Egy koncerten futottunk össze először Ádival, dumálgattunk és láttuk, hogy ő a mi emberünk, de akkoriban még nagyon elfoglalt volt. - emlékszik vissza Ati. Pár hónappal később ismét találkoztak egy Hooligans koncerten. Akkora már felszabadult Ádi, és úgy döntött enged a kérésnek, beáll a csapatba.

2009 júniusra így felállt az InterYou végleges formációja. Februárban láthatjuk az első klipjüket ("Érted éltem"), idén pedig megjelenik első albumuk az EMI gondozásában.  
Álbums y videos
Blog de band

2010. február 23. 22:06

Ha-Jó Rádió Top 40

Óriási öröm és meglepetés ért minket! A Ha-Jó Rádió Top 40-es listáján ELSŐK lettünk!!!!!!!!!!
http://www.hajoradio.hu/page_top40.php Seguir

Último actualizar: 2010-12-31Concierto datos
No tiene concierto dato disponiblo!
 
Escuchar nuestro MP3!
Band prefil
Type: zenekari oldal
Género: POP
Estilo: powerpop/rock
Datar de fundar: 2008
Fans: 2 persona
Visita: 8483
Ciudad: Budapest
Votos: 0
Web:
Miembros: Talán Attila » ének
Bakó Krisztián » ének, gitár
Dandó Ádám » bass, vokál
A zenekar szerkesztői: dandoadi
Favorited
MyAdmin
magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky